Inchirieri masini Romania, Romania Bucuresti rent a car

Bine ati venit la RentaCar4.

Noi  va punem la dispozitie un serviciu online profesional in vederea inchirierii  unui autoturism pe teritoriul Romaniei.
In acest moment, va asiguram o gama variata de masini pentru inchiriat in orasele importante si in toate aeroporturile din Romania, oferindu-va cele mai potrivite servicii de inchiriere in functie de cerintele dumneavoastra si bugetul alocat. In plus, operativitatea si respectul nostru, precum si usurinta in rezervarea unei masini, va vor conduce spre alegerea celei mai potrivite oferte de inchiriat.

Inchiriere Dacia LOGAN III  Romania
35€ /zi
taxe incluse
Rent Dacia LOGAN III Bucharest Romania
Inchiriere Dacia Logan II Romania
32€ /zi
taxe incluse
Rent Dacia Logan II Bucharest Romania
Inchiriere Volkswagen TIGUAN 2.0TDI Romania
105€ /zi
taxe incluse
Rent Volkswagen TIGUAN 2.0TDI Bucharest Romania
Inchiriere Dacia DUSTER III  Romania
75€ /zi
taxe incluse
Rent Dacia DUSTER III Bucharest Romania
Inchiriere Volkswagen Passat WAGON Romania
65€ /zi
taxe incluse
Rent Volkswagen Passat WAGON Bucharest Romania
Inchiriere Skoda Octavia III Romania
58€ /zi
taxe incluse
Rent Skoda Octavia III Bucharest Romania
Inchiriere Skoda Octavia II FACELIFT Romania
48€ /zi
taxe incluse
Rent Skoda Octavia II FACELIFT Bucharest Romania
Inchiriere Volkswagen TIGUAN 2.0TDI Romania
50€ /zi
taxe incluse
Rent Volkswagen TIGUAN 2.0TDI Bucharest Romania
Inchiriere Dacia Sandero Stepway Romania
40€ /zi
taxe incluse
Rent Dacia Sandero Stepway Bucharest Romania
Inchiriere Dacia Duster II new Romania
45€ /zi
taxe incluse
Rent Dacia Duster II new Bucharest Romania
Inchiriere Volkswagen Caravelle 4Motion Romania
95€ /zi
taxe incluse
Rent Volkswagen Caravelle 4Motion Bucharest Romania
Inchiriere BMW 318 GT Romania
90€ /zi
taxe incluse
Rent BMW 318 GT Bucharest Romania

Despre Romania

Urmand pe globul terestru traiectoria paralelei 45 latitudine Nordica, vom gasi spatiul de 237.500 km al Romaniei la raspantia drumurilor ce leaga estul, apusul si partea meridionala a Europei.
Calatorul din toate timpurile a remarcat armonia unui relief care beneficiaza de trei “asi” geografici: Carpatii, Dunarea si Marea Neagra. Inceput ca o prelungire a Alpilor, lantul carpatic isi continua culmile intrand pe teritoriul romanesc prin zona lui de nord, spre a descrie un arc ce ajunge pana la batranul Danubiu, indoindu-se apoi, din nou,  pana in central pitorestii provincii Transilvania. O treime din suprafata tarii inseamna muntii Carpati: culmi blande, chei si defileuri, pesteri, lacuri glaciare, megaliti paduri.

Intinderile deloc monotone ale campiilor si luncilor sunt si ele prezente, alaturi de romanticele cursuri de apa. Dunarea vina sa dea aici ultimul si cel mai grandios spectacol al sau: inainte de a se varsa in Marea Neagra, “fluviul rege” european se desface in trei brate, alcatuind exoticul imperiu lacustru al uneia dintre cele mai frumoase Delte ale lumii. In fine, 245 km de litoral ne fac partasi nu numai la farmecul  vacantelor pe plajele statiunilor romanesti  la Marea Neagra, ci si la intalnirea cu exceptionalele vestigii ale antichitatii greco-romane, zona Dobrogei unde se afla tarmul maritim romanesc, reprezentand in multe locuri, un veritabil muzeu arheologic sub cerul liber.

Fiecare provincie romaneasca – Muntenia, Moldova, Transilvania, Banat, Oltenia, Dobrogea, Maramures, Bucovina infatiseaza in felul sau, un tezaur de cultura, arta si frumusete naturala. In ciuda greutatilor si a provocarilor, frumusetea Romaniei este magnifica prin multimea de monumente, traditii si locuri culturale mostenite.